Geweldige geurbeleving. Met uw ogen dicht bent u even in uw droomwereld!

De brede selectie aan geuren heeft ervoor gezorgd dat ieder huis gevuld kan worden met heerlijke geuren en mooi vormgegeven kaarsen, votives en waxbranders.

Onze kwalitatieve geurkaarsen bevatten natuurlijke Sojawax en verspreiden een sensationele geur en creëren een stijlvolle ambiance.

We hebben samen met de beste parfumleveranciers gewerkt aan unieke geuren die de potentie hebben om binnen te dringen tot jouw verbeelding en zintuigen.

Met een lange brandduur zorgen onze heerlijke geurende kaarsen voor een uitstekende geurverspreiding in de kamer, waarbij beleving realiteit wordt en een heerlijke impressie achterlaat.

Ieder seizoen introduceren wij nieuwe sensationele geuren, verspreid over onze diverse segmenten; Country Kitchen, Cottage Garden, Pure Bliss, ‘Tis the season.

Lees hier zelf de ervaringen van onze klanten. 

Wanneer ik de kaarsen van Heart & Home gebruik, en ik mijn ogen sluit, kan ik heerlijk wegdromen en de stress van die dag even vergeten.

Tim de GrootTevreden klant

Omdat wij huisdieren hebben, hebben we wel eens last van vervelende geuren. Met de kaarsen van Heart & Home verdwijnen deze als sneeuw voor de zon.

Karin ArtsTevreden klant